Зимска идила ширум Македонија: Првиот снег низ фотографии и видеа

Зимата пристигна малку порано оваа година. Првиот снег низ Македонија нè изненади и израдува.

На планините полека, полека се зголемуваат сантиметрите бела покривка, а многумина споделуваат фотографии и видеа на социјалните мрежи за да ја пренесат атмосферата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*