Што не ќе прават пред избори,кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров молзеше крава !!

Кандидатот за градоначалник на Ѓорче Петров, Александар Наумоски од СДСМ, за време на посетата на Ново Село самиот измолзи крава, па се напи од свежото млеко. Актуелниот градоначалник на Општината во Ново Село, како дел од неговата програма „Најдоброто за мојата општина“, вети изградба на нова градинка.

На месноста викана Блага Вода кај Ново Село и Стопански двор градиме градинка кој ќе згрижува 150 деца..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*