Димитар Митровски е еден од нашите најдобри хармоникаши,снимаше ново оро и спот

Димитар Митровски важи за еден од најмладите   и најдобрите хармоникаши во Македонија ,позади него стојат два албума со иструментални оро и соработка со нашите најпополарни изведувачи.Најново од Димитар е неговиот иструментал насловен како “Разигран сокак” за кој во ИН продукција снимаше и видеозапис ,освен Димитар во видеозаписот се појавуваат и групата Иструментал во која членува и Димитар.Нареднава недела иструменталот ќе биде премирно прикажан на Сателитската ИНТВ и на другите тв низ Македонија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*