Балистите ја честитаа победата на својата, албанска репрезентација

Навивачите на Шкендија на својата Фејсбук страница ја честитаа победата на националната репрезентација. Но,се лажете ако мислите дека тоа е македонската.„ Балистите“ ја честитаа победата на Албанија против Унгарија.Сонот продолжува…Голема победа на репрезентацијата со Унгарија. Уште помоќни следниот натпревар!Албанија, ти посакувам да ти биде простено-напишаа „Балистите“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*