СЕМЕЈСТВОТО ЏОКИЌ УБИЕНИ , ПА ЗАПАЛЕНИ! Телата биле фрлени во дупка, покриени со ѓубре и запалени!

Телата на семејството Đокиќ се пронајдени во дупка, покриени со ѓубре и запалени. Имено, сите три тела биле на едно место. Две заедно и еден малку подалеку, но на иста парцела.

Имено, телата на тричленото семејство Đокиќ се пронајдени денеска во селото Моравац, при што е утврдено дека се убиени, а по злосторството, нивните тела се изгорени. Неколку километри подалеку, во селото Тешица кај Морава, автомобилот на семејството Đокиќ е пронајден на непристапен терен, кој исто така изгорел. Обдукцијата ќе утврди како се убиени. 
Погребното возило ги однесе телата на тричленото семејство Đокиќ од Алексинац околу 17 часот

Како што дознаваме, министерот за полиција Александар Вулин пристигнал на местото на ужасното злосторство.
Да потсетиме, Горан (57), неговата сопруга Гордана (56) и ќерката Лидија (25) Đокиќ последен пат беа видени на 26 септември во селото Шитковац, општина Алексинац, од каде што се упатија кон Алексинац со својот „црн Фолксваген Пасат „и оттогаш ја загубија секоја трага.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*