СТОЛЕ СТОИЛОВ „ДЕМОНСТРАТИВНО НАПУШТИЛ“: „Спортист на годината“ за прв пат двојазична, Столе Стоилов демонстративно напуштил!

December 26, 2018 intvaustralia 0

Легендата на Македонскиот ракомет, еден од најдобрите европски играчи Столе Стоилов на вечерашната церемонија „Спортист на годината“ демонстративно ја напуштил салата во која се одржува […]