Ова е веќе алармантно!

February 21, 2019 intvaustralia 0

Овај текст се шири по социалните мрежи. Додека МВР се драпаат за муда, одлучив малце да истражувам и ќе пишам информации за тоа каде треба […]

Преголем интерес за концертите во Австралија за Влатко,Дамјан и Златко

February 20, 2019 intvaustralia 0

Закажан е и четвртиот концерт на Влтко Миладиновски,Златко и Дамјан Стојаноски во организација на Австралиско-македонската младинска асоцијација Никола Карев на чело со госодинот Аце Петровски […]

СЕМЕЈСТВОТО ПЕЦЕВСКИ ОД СКОПЈЕ ПОТВРДИ ДЕКА ПРОНАЈДЕНОТО МРТВО ТЕЛО ВО РЕКАТА ВАРДАР Е ДАНИЕЛА ПЕЦЕВСКА

February 16, 2019 intvaustralia 0

Семејството Пецевски потврди дека исчезнатата Даниела Пецевска која се бараше изминатите 5 дена насекаде низ Македонија, денес во 13:10 минути е пронајдена мртва во водите […]