Во Мелбурн Македонците ќе ја слават Новата година во Македонскиот ресторан Mystique

Најголемиот дочек на Новата година во Мелбурн Австралија е во Македонскиот ресторан Mystique во кој ќе ве забавуваат кралот на кафаните Цаки Кисми ,Адријана Ацевска ,Саше Станковски и Имо сакс ,кои специално од Македонија патуваат за Австралија.

ИНТВ ќе има дирекно вклучување од дочекот на Новата година .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*