(ФОТО) Фановите загрижени и уплашени: Еден од најдобрите македонски пејачи Спасен Сиљаноски – вечерва доживеа сообраќајна несреќа

Познатиот македонски пејач, Спасен Сиљаноски вечерва иммал сообраќајна несреќа.

Во наредниот период, тој најави дека ќе мора да паузира, откако имал несреќа. Се огласи преку социјалните мрежи.

„Драги мои фанови, поради оправдани причини жал ми е што морам да ве известам дека ги откажувам моите настапи во наредните 2-3 недели. Се надевам на разбирање од ваша страна“, напиша тој.

Фолкерот објави и фотографија од самата болница, а за краток период доби голем број на пораки од неговите фанови.

„Важно е дека се поминало во ред. Ти да си жив и здрав“


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*