(ФОТО) Пејачот Спасен се всели во нов дом – колегата Благоја му отиде на освет и откри каде се наоѓа

Покрај многубројните свадбени прослави и настапи на кои настапува пејачот, изминатиов период сподели новина во неговиот живот.


Имено, пејачот се преселил во нов дом за кој неговиот колега Благоја Грујовски напиша: „Со среќа новиот дом на Спасен на Водно!“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*