Ангел Стојкоски Ангел Стојкоски: Оваа година е една од моите најуспешни години

Ангел Стојкоски од Струга ни раскажува како со многу работа и труд до големи успеси. Оваа година за мене е многу успешна бидејќи имам доста настапи низ нашата држава, ме исполнува тоа кога гледам среќна и весела публика,тоа е мојата најголема поддршка за да продолжам да работам,да творам и да носам големи успеси. Оваа година исто така најавувам нови авторски песни заедно со ИН продукција, завршување на мојот прв албум и една свечена промоција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*