Боркица се разведува од Груевски

July 19, 2022 intvaustralia 0

Сопругата на поранешниот премиер, Никола Груевски, Боркица Груевска пред Основниот граѓански суд во Скопје поднела барање за развод. Судскиот оглас е објавен јавно во вчерашниот […]