Mладите Македонци во Грција се повеќе ја негуваат македонската песна и ора. Секоја чест! Ова мора да се види! (ВИДЕО)

July 12, 2022 intvaustralia 0

Нашинците во Грција со векови наназад ги негувале традицијата и обичаите. И кога биле угнетувани, прогонувани, убивани и им било забрането да говорат на својот […]