За вакво однесување на училиште не брркаа од школо,Адеми со АГРЕСИВНО ОДНЕСУВАЊЕ И ПЦОВКИ кон пратениците во Собрание (ВИДЕО)

Агресивно однесување на собраниската комисија за европски прашања се случи денеска, од страна на претседателот на комисијата Арбр Адеми.

Вака се однесува претседателот на КЕП! Понижување, насилство и навреди во Собрание! Македонија наместо Европа стана див запад со “каубоите” од власта, вели пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Миле Лефков.

Од видеото кое го објави Лефков може да се види како Адеми ги пцуе пратениците од опозиција и се заканува и удира со предмети и упатува закани кон пратениците.

https://www.facebook.com/watch?v=1077231619878746

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*