Ковачевски: Парадата на гордоста е едно од значајните демократски случувања

June 25, 2022 intvaustralia 0

„Секој има право на почит, достоинство, прифаќање без предрасуди и еднакви можности за самореализација“, вели премиерот Димитар Ковачевски. „Затоа грижата и напорите кои ги вложуваме […]

Победник во првата сезона на Македонското музичко талент шоу нови и млади е младата Анастасија Митровска

June 25, 2022 intvaustralia 0

Според жири комисијата составена од врвни Македонски музичка имиња ,во првата сезона од Македонското музичко талент шоу Нови и млади победник е младата битолчанка Анастасија […]