Ламбе Алабаковски: Народе мој Ви благодарам за Вашата искрена поткрепа! Ве љубам од длабочината на срцето и душата!

June 18, 2022 intvaustralia 0

Пејачот Ламбе Алабаковски на социјалните мрежи се заблагодари за поддршкаѕта која му ја дадоа граѓаните. Против него се води постапка за палењето на контроверзниот бугарски […]

Боки Бургија до Стевчо: Без гласовите на Мицко, ќе дремеше на тротоар пред Судска палата

June 18, 2022 intvaustralia 0

Оваа недела на политичката сцена, ја одбележа ненадејната одлука на Стевчо Јакимовски, лидерот на партијата Гром и градоначалник на Општина Карпош, да ја раскине коалицијата […]