Македонците во Бугарија ќе отворат културен клуб во Благоевград именуван по Никола Вапцаров

June 16, 2022 intvaustralia 0

Здружението на Македонци во Бугарија, ОМО Илинден-Пирин ја поддржуваат иницијативата за отворање на културен центар на Македонците во Благоевград. Клубот ќе го носи името на […]