Котлар му порача на Шулц: Земи си ги со тебе „храбрите“ политичари, ние и со датум, и без датум, секој ден умираме!

June 12, 2022 intvaustralia 0

Историчарката Наташа Котлар му порача на германскиот канцелар Олаф Шулц да си ги земе со него „храбрите“ политичари, затоа што дека и со датум, и […]