Дури сега црно ни се пишува: Џабаров бара прекин на гасот за земјите кои не дозволија прелет на авионот на Лавров

June 6, 2022 intvaustralia 0

На Македонија, Црна Гора и Бугарија, кои не дадоа дозвола за прелет на авионот на рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, не треба повеќе […]