(Фото) Македонски државјани купиле 55 имоти во вредност од 14 милиони евра во Дубаи

May 3, 2022 intvaustralia 0

Македонски државјани поседуваат вкупно 55 имоти во Дубаи, вредни 14 милиони евра, покажува истражувањето на норвешката веб-страница Е24, базирана на „протечени“ документи за имотите на странци во […]

Едните, оти влегле во собрание, се судени за терористичко загрозување и осудени на страшни, драконски казни

May 3, 2022 intvaustralia 0

Другите масакрирале, дигале во воздух,палеле (па и живи луѓе), киднапирале, малтретирале, убивале демек во името на човекови права. Е, после влегле во собрание. Никому ништо.Никој […]