Се огласија Македонците од Австралија – имаат јасна порака кон сите во Македонија

May 2, 2022 intvaustralia 0

Советот на македонските општини во Австралија, кој ги претставува сите најголеми, најстари и највлијателни организации на македонската заедница во Австралија, ја изразува својата најдлабока загриженост […]

Целта на CAД е откако ќе го турнат Путин, да ги земат руските ресурси по одредена цена, вели филмскиот режисер

May 2, 2022 intvaustralia 0

Како што пишува Слободенпечат: САД се како куче доберман – животно у иец со многу пари, изјави прославениот холивудски режисер Контролата над Украина отсекогаш била […]