На 1.јануари австралиското МВР го известило Ѓоковиќ дека ги исполнува критериумите за влез без вакцинација поради прележана корона во декември

January 8, 2022 intvaustralia 0

На 1.јануари австралиското МВР го известило Ѓоковиќ дека ги исполнува критериумите за влез без вакцинација поради прележана корона во декември. Објавени се судските документи во […]