ФОТО: Потресна фотографија од убиената Анастасија од Сомбор – испратила силна порака, но немало кој да ја чуе

Деветнаесетгодишната Анастасиј Горановиќ која во семејната куќа во Сомбор вчера беше убиена од нејзиниот татко, пред неколку месеци објавила силна порака против насилството на Инстаграм, која очигледно немало кој да ја слушне.

Здравко Г. кравовото злосторство го започнал така што ја заклал сопругата Мира, потоа ја запалил куќата, а во пожарот настрадале двете сестри Анастасија и набела. На крајот Здравко си пресудил сам на себе бесејќи се на греда. Масакрот го преживеал синот, кој го пријавил злосторството во полиција.

Анастасија инаку била шминкерка, а тоа може да се види по бројните фотографии.

Меѓу нив има и една која изгледа морничаво. На неа девојката е нашминката како да има многу модринки на лицето, а во опис е напишано „стоп за насилството“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*