Потpecно сведоштво на единствената жена која заврши во притвор за 27 април и го зaгуби бебето- Го коментира случајот со притворот за Мијалков, вели можат тие и полошо

December 24, 2021 intvaustralia 0

Елена Доцевска Божиновска е мајка на две деца на возраст од 2 и 1 година, а го загуби трето кое беше на пат поради приведувањето […]