AЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ и ИЛИЈА САВЕВСКИ СЕ ДВАЈЦА МАКЕДОНЦИ ШТО ИГРААТ НА ФИНАЛНАТА МАСА НА WSOP EUROPE !

ИЛИЈА САВЕВСКИ веќе заврши како 8ми со освоени €125.000 Останатите 7 меѓу кои и Александар Трајковски продолжуваат рано изутрина за главната награда од €1.276.700

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*