Неформалниот маж на Мила Царовска отвори локал во Ист Гејт

Извесен твитерџија „Шефот“ по повод отворањето на големиот мол „Ист гејт“ забележува: „Што не кажувате дека и неформалниот маж и на малото диктаторче @mila_carovska отворил локал у Ист Гејт“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*