(Видео) Портпаролот на Влада цензypираше новинар: Не дозволи новинар да праша за новото парламентарно мнозинство

October 26, 2021 intvaustralia 0

Портпаролот на Влада, Душко Арсовски попладнево го цензурираше новинарот на телевизија Алфа, Матеј Петровски. Тој не му дозволи на Петровски да го добие коментар од […]

За една недела: 27 починати имале примено вакцина, откриени и заболувањата кои ги имале

October 26, 2021 intvaustralia 0

Министерството за здравство ја објавува неделната информација за починати лица со Ковид 19 кои биле комплетно вакцинирани, какви хронични заболувања имале починатите и колку од […]

Mлад Албанец ја ypна цела кампања на СДCM: Како може кога буквално све македонско продадоа да те сакаат тебе како Албанец

October 26, 2021 intvaustralia 0

Младиот студент на правниот факултет Умејр Муамеди ја ypниса цела кампања на СДCM со еден статус на социјалните мрежи. Неговата логика произлегува од националните предавства […]