Со слика од Австралија го обвинyвaaт Груевски дека сакал да гради палата

Екс премиерот Никола Груевски повторно е единствениот човек во светот на кој му се суди за сакање…

Па така обвинителството вчера прикажа наводни скици на судењето за „Плацеви од Водно“ за тоа како требала да изгледа „палатата“ која наводно сакал да ја изгради на Водно.

И ако не беше трагично можеби ќе беше смешно со оглед на тоа што фотографијата која ја употребија провладините медиуми е слика од палата во Австралија која од австралискиот медиум „Куриер Мејл“ е посочена како една од подобрите локации во Квинсленд – Австралија.

Скицата на обвинителството многу потсетувала на оваа слика.

https://www.facebook.com/KrisKiko/posts/10222258294743775

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*