Помошни дами на Свети Климент Охридски ќе одржат свечена заклетва по Црквата оваа недела на 26 септември, каде ќе положат свечена заклетва со отец Сасио Селесте.

Новите волонтери на комитетот дами помошни бараат нови членови да ни се придружат во поддршката на нашата црква.Со нетрпение ве очекуваме- Нови и сегашни членови- во недела.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*