Сингапур стана првата земја во светот што изврши обдукција на телото со C # O # VI # D-19.

По темелно истражување, откриено е дека C # o # v # i # d-19 не постои како вирус, туку како бактерија која била изложена на зрачење и предизвикува човечка смрт со згрутчување на крвта. Откриено е дека болеста C # o # v # i # d-19 предизвикува згрутчување на крвта, што доведува до згрутчување на крвта кај луѓето и предизвикува згрутчување на крвта во вените, што го отежнува дишењето на лицето; Бидејќи мозокот, срцето и белите дробови не можат да добијат кислород, луѓето умираат брзо.За да ја откријат причината за недостатокот на респираторна моќ, лекарите во Сингапур не го послушале протоколот W # H # O и извршиле обдукција на C # O # VI # D-19.Откако лекарите ги отвориле и внимателно ги прегледале рацете, нозете и другите делови на телото, забележале дека крвните садови се шират и се полнат со згрутчување на крвта, што го попречува протокот на крв, а исто така го намалува протокот на кислород во телото, предизвикувајќи смрт на пациентот. Откако дозна за оваа студија, сингапурското Министерство за здравство веднаш го смени протоколот за лекување на C # o # v # i # d-19 и им даде аспирин на своите позитивни пациенти. Почнаа да им даваат на пациентите 100 mg аспирин и Imromac. Како резултат на тоа, пациентите почнаа да се опоравуваат и нивното здравје почна да се подобрува. Сингапурското Министерство за здравство евакуираше повеќе од 14.000 пациенти за еден ден и ги испрати дома. По периодот на научно откритие, лекарите во Сингапур го објаснија методот на лекување велејќи дека болеста е глобална измама, „Тоа не е ништо друго освен интраваскуларна коагулација (згрутчување на крвта). Метод на лекување: таблети со антибиотици Антивоспалително и земајте антикоагуланси (аспирин). Ова покажува дека болеста може да се излечи. Според други научници од Сингапур, респиратори и единица за интензивна нега (ИЦУ) никогаш не биле потребни. Протоколи за оваа цел веќе се објавени во Сингапур. Кина веќе го знае ова, но никогаш не ги објави своите извештаи. Споделете ги овие информации со вашето семејство, соседи, познаници, пријатели и колеги за да се ослободат од стравот од C # o # v # i # d-19 и да разберат дека ова не е вирус, туку бактерија која била само изложени на зрачење. Само луѓе со многу низок имунитет треба да бидат внимателни. Ова зрачење, исто така, предизвикува воспаление и хипоксија. Victртвите треба да земаат Асприн-100 мг и Апроник или Парацетамол 650 мг. Извор: Министерство за здравство на Сингапур .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*