Авганистанци слетаа на скопскиот аеродром,да не му ја мислите!

На меѓународниот аеродром Скопје, попладнево пристигнаа нова група на бегалци од Авганистан.

Станува збор за 40-тина лица кои ќе бидат сместени по хотелите во околината на Скопје.

Претходно една група од 149 Авганистанци пристигна во земјава.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*