„Бела Каса“ – рај за кој ќе зажалите ако не го посетите

Во недопрените предели на Караорман на 1250 м.н.в. меѓу шумите и облаците, ве чекаат неодоливи гурмански задоволства. Апетитот го надополнува неверојатниот поглед кон цела југозападна Македонија: Пелистер, Илинска-Плакенска Планина до Галичица на југ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*