ДВОЈНА ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Момче (25) и девојка (22) си ги одзедоа животите, причина недозволена љубов?

July 14, 2021 intvaustralia 0

Двојна трагедија ја потресе Македонија. Откако синоќа дел од медиумите објавија дека кај археолошкиот локалитет Баргала животот со бесење си го одзеде 25 годишно момче, […]