Нова плажа во Охрид ,се бараат предлози за нејзино име!

После уривањето на дел од плажите во Охрид ,на социјалните мрежи се ставаат слики како сега изгледаат некои плажи ,а и се бара за нивно ново именување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*