Деца од Битола продаваат чаша сок на улица за 5 денари за да соберат пари за лекување на нивниот другар Николче.

Децава од Битола продаваат чаша сок на улица за 5 денари за да соберат пари за лекување на нивниот другар Николче. Политичари срам да ви е.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*