ИН Продукција има потреба од Камермани и видеомонтажери

ИН Продукција со седиште во Охрид има потреба од:

1- 2 Видеомантажери ,со познаванје на Adobe Premiere

2- 2 Камермани со искуство

3- 1 Музички Новинар со познавање на на Македонската естрада

4-1 Водител/Водителка со познавање на на Македонската естрада

По можност од Охридско Струшкиот регион ,сем камерманите.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на следните е-адреси:

infoestradaplus@gmail.com

intvau.com@gmail.com

folkclubtv@gmail.com

evvideopro@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*