Најпаметната одлука на владата за 2021 година,Официјално укинат полицискиот час – од полноќ шетајте и после 00:00 часот

June 15, 2021 intvaustralia 0

Владата одлучи да го укине ограничувањето за движење на граѓаните. Почнувајќи од полноќ повеќе нема да има полициски час. Забраната за 100 гости на свадби […]