Драма во Богданци: Не му платил за чување на козите, па му упадна во спалната каде спиел со сопругата

June 12, 2021 intvaustralia 0

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано […]