На Велигден ,највеселото и најгледаното шоу “ИмаТ немаТ”

Оваа недела на ИНТВ,ТВ Сонце и 24 регионални ТВ гледајтего најгледаното музичко шоу ИмаТ немаТ. смеа ,хумор и најубава Македонска песна ,во оваа емисија гости се :Христијан Божиновски Кико,Сандра Миковска,Адријна Кеш,Катерина Тодорова,Александар Темелков,Лени Партикова,Марија Луса,Петар Трајаноски,Ташко Каранфиловски , и Групата Чардак во проширен состав,за хуморот е задолжен актерот и водител Жанко Зш.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*