Се одржа првата онлајн свадба Македонија-Австралија

Викендов се одржа првата онлајн свадба со Австралија,поради пандемијата на Македонците ни им даваат да патуваат за Австралија ,па така одкажани се сите концерти на нашинците.

Да подсетиме во Австралија веќе нормално си функционира се ,се одржуваат свечености ,концерти и др. Свадбата на Бајрам и Алхида беше закажана а исто беа резервирани и Групата Прилепски звезди од Македонија ,но поради пандемијата невозмозно беше групата да отпатува за Австралија,но желбата да оваа група свири на свадбата беше голема па така се решија на он лине свадба .Техничкиот дел го спроведе ИН продукција и свадбата беше во најдобар ред ,на свадбата пресуствуваа околу 400 гости ,групата таму се гледаше на големи видеобинови а исто и во студиото се гледаше свадбата преку линкови.

погледнете како изгледаше тоа

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*