Почина жена од источна Македонија, три дена по погребот им јавиле дека оздравела

Во источно место во МК, починала жена. Наводно поради корона. Го презема семејството лимениот ковчег. Ја закопуваат. Погреб и сето.
3 дена подоцна за истата жена им се јавуваат на семејството дека е оздравена и ја испишуваат и да дојдат по неа, открива музичарот Петар Младеновски од „Суперхикс“.

https://www.facebook.com/petar.mladenovski.142/posts/10159308825018919

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*