Четиричлено семејство од Скопје успешно е евакуирано од нивната викендичка на Попова Шапка

January 26, 2021 intvaustralia 0

етиричлено семејство од Скопје успешно е евакуирано од нивната викендичка на Попова Шапка кадешто останале блокирани од обилните снежни врнежи. Како што соопштуваат од СВР […]