ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЗВУЧИ ПЕСНАТА “ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ” ОД ОХРИДСКИТЕ МУЗИЧАРИ

На снимањето на божиќната емисија во ИН продукција ,Охридските музичари пееа претежно стари Охридски песни а за крај на шоуто излегоја сите на сцена и ја запееја Едно име имаме .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*