Голем пожар во Трговскиот центар „Глобал“ во Струмица

Горат дуќани во Трговскиот центар „Глобал“ во центарот на Струмица. Пожарникарите во моментот се справуваат со пожарот. Опожарени се дуќани на приземјето од Трговскиот центар… Повеќе информации подоцна…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*