“Прелетај соколе” е новиот хит на Гјоко Јовиќ

Еден од најпознатите македонски пејачи, Ѓоко Јовиќ, го промовираше спотот за најновата песна која ја подготви периодов, а која што носи наслов “Прелетај соколе”.

Зад текстот се потпишува младиот и веќе докажан текстописец Александар Стевановски, музиката е дело на Ѓоко Јовиќ, а аранжманот го направи Дамир Имери.

Видеото за оваа песна се снимаше на повеќе локации во Скопје и околината, а спотот и овојпат го изработија неговите долгогодишни соработници од ИН Продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*