Да се донесат протоколи за рестораните за свадби, игротеките и за ноќните клубови

August 13, 2020 intvaustralia 0

Туристичко-угостителската комора при Сојузот на стопански комори на Македонија до Владата поднесе барање за организирање на итна средба за донесување на протоколи за работа на […]