Интернационалниот македонски фолк пејач Легендарниот Борис Деспотовски почина во Сиднеј Почивај во мир Борис

Интернационалниот македонски фолк пејач Легендарниот Борис Деспотовски почина во Сиднеј
Почивај во мир Борис

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*