АМБАСАДОРИ НА МАКЕДОНСКИОТ ФОЛКЛОР ВО ДИЈАСПОРАТА, ММД “НИКОЛА КАРЕВ” МЕЛБУРН

August 5, 2020 intvaustralia 0

 Македонија е земја препознатлива по својата богата историја, природни убавини но и по македонскиот фолклор кој се пренесува од генерација на генерација. Македонската песна и […]