Пронајдено телото на 16 годишното момче во Преспанското езеро

Пронајдено е тeлото на 16 годишното момче кое во неделата исчезна во водите на Преспанското Езеро.

По два дена трагање од нуркачи е пронајдено телото на момчето во туристичката населба Претор, во близина на местото каде што  исчезна.

16 годишното момчето се изгуби во водите на Преспанското Езеро кога со другари се возеа со педалинка низ езерото во туристичката населба Претор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*