Ѓоко Јовиќ со нова песна и спот

Песната е насловена Звезда најслатка ,музиката е на Лазар Цветкоски ,текстот на Магдалена Цветкоска .

Видеото е снимено во Австралија со М16 продукција

погледнете

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*